tijdelijklogo-wit

Oogmeting 3.0 met de DNEye scanner.

De nieuwe DNEye scanner van Rodenstock is een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger een oogmeting kunnen doen. Vooral mensen met een cilinder zullen hiervan zeker de voordelen merken. We zijn er trots op dat dit apparaat nu in ons meetruimte staat.

Nauwkeuriger meten dan ooit.

De DNEye scanner doet niet één oogmeting. Het appartaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. 

DNEye biedt meer.

Wist u dat veel mensen denken onterecht dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid is hun oogafwijking 's nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. De DNEye scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking. Ook voor snel vermoeide ogen heeft de DNEye scanner een oplossing. Als u leest kantelt uw ooglens, hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op uw netvlies niet optimaal scherp is. Onze DNEye scanner rekent deze kanteling mee in zijn analyse. Dankzij deze techniek is de scanner uniek op de markt

Professioneel advies

 

Goed zien en gezond lenzen dragen blijft voor ons de grootste prioriteit. Optiek Hoydonckx biedt deskundig stylingadvies bij de keuze van uw montuur en een technisch advies bij de aankoop van uw glazen. We beschikken over een eigen slijpatelier waardoor overplaatsingen en inslijpingen onmiddellijk worden uitgevoerd. Bovendien zijn vele glazen op voorraad wat maakt dat de meeste brillen binnen de 24u afgeleverd kunnen worden.

Terugbetaling

Optiek Hoydonckx werkt met gediplomeerde en RIZIV-erkende opticiens, zodanig dat zij u steeds de nodige formulieren voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV en ziekenfonds kunnen bezorgen. 

Buiten de terugbetaling van het RIZIV voorzien sommige ziekenfondsen nog een extra tussenkomst op brillenglazen, monturen of lenzen. 

 

Bekijk uw voordeel bij uw ziekenfonds:

Christelijke Mutualiteit (CM)EuromutLiberale MutualiteitSocialistische MutualiteitVlaams Neutrale ZiekenfondsOnafhankelijk Ziekenfonds of Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.