logo-temp.png

Service en kwaliteit voorop.

 

Optiek Hoydonckx biedt als gerenommeerde optiekzaak in het hartje van Bocholt een ruime keuze aan trendy monturen en zonnebrillen. Ons uitgebreid assortiment bevat ondermeer brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, sportbrillen, veiligheidsbrillen, glazen op sterkte, lenzen en accessoires.

 

Ontdek onze collectie!

 

Een nieuwe bril
kiezen in alle comfort.

Ons team staat garant voor deskundig stylingadvies bij de keuze van uw montuur en technisch advies bij de aankoop van uw glazen.

 

Optiek Hoydonckx beschikt over een eigen slijpatelier waardoor overplaatsingen en inslijpingen onmiddellijk worden uitgevoerd. Bovendien zijn vele glazen op voorraad zodat de meeste brillen binnen de 24u afgeleverd kunnen worden.

Terugbetaling

Optiek Hoydonckx werkt met gediplomeerde en RIZIV-erkende opticiens, zodanig dat zij u steeds de nodige formulieren voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV en ziekenfonds kunnen bezorgen. 

Buiten de terugbetaling van het RIZIV voorzien sommige ziekenfondsen nog een extra tussenkomst op brillenglazen, monturen of lenzen. 

 

Bekijk uw voordeel bij uw ziekenfonds:

Christelijke Mutualiteit (CM), Euromut, Liberale MutualiteitSocialistische MutualiteitVlaams Neutrale ZiekenfondsOnafhankelijk Ziekenfonds of Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Top merken, top bril.

 

Wij bieden een ruim variërend aanbod waardoor u steeds uw gading kan vinden in zowel tijdloze, hippe, trendy als retro monturen. Een greep uit onze merken:

 

laurence.jpg
logo-bettybarclay.png
eyepetizer-logo.png
WEB2DBLOGO.png
logo_rayban.png
fabricio-logo.png
LOGO BLOOMDALE.png
logo_guess.png
odette.png
logo_beausoleil.png
logo_ralphlauren.png
emporio-armani-logo_1.png
logo_dior.png
logo_gucci.png
logo_marcjacobs.png
BASH_LOGO.png
saint laurent.jpg
Ironic_Iconic-logo.png
t-charge.png
logo_jimmychoo.png
logo_serengeti.jpg
logo_kinto.png
logo_chloe.png
logo_porsche.png
rudy-project-logo.png
logo_anahickmann.png

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.