logo-temp

Service en kwaliteit voorop.

 

Optiek Hoydonckx biedt als gerenommeerde optiekzaak in het hartje van Bocholt een ruime keuze aan trendy monturen en zonnebrillen. Ons uitgebreid assortiment bevat ondermeer brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, sportbrillen, veiligheidsbrillen, glazen op sterkte, lenzen en accessoires.

 

Ontdek onze collectie!

 

Een nieuwe bril
kiezen in alle comfort.

Ons team staat garant voor deskundig stylingadvies bij de keuze van uw montuur en technisch advies bij de aankoop van uw glazen.

 

Optiek Hoydonckx beschikt over een eigen slijpatelier waardoor overplaatsingen en inslijpingen onmiddellijk worden uitgevoerd. Bovendien zijn vele glazen op voorraad zodat de meeste brillen binnen de 24u afgeleverd kunnen worden.

Terugbetaling

Optiek Hoydonckx werkt met gediplomeerde en RIZIV-erkende opticiens, zodanig dat zij u steeds de nodige formulieren voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV en ziekenfonds kunnen bezorgen. 

Buiten de terugbetaling van het RIZIV voorzien sommige ziekenfondsen nog een extra tussenkomst op brillenglazen, monturen of lenzen. 

 

Bekijk uw voordeel bij uw ziekenfonds:

Christelijke Mutualiteit (CM), Euromut, Liberale MutualiteitSocialistische MutualiteitVlaams Neutrale ZiekenfondsOnafhankelijk Ziekenfonds of Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Top merken, top bril.

 

Wij bieden een ruim variërend aanbod waardoor u steeds uw gading kan vinden in zowel tijdloze, hippe, trendy als retro monturen. Een greep uit onze merken:

 

isabel
WEB2DBLOGO
BASH_LOGO
logo_chloe
logo_dior
logo_beausoleil
eyepetizer-logo
logo_anahickmann
fabricio-logo
LOGO BLOOMDALE
logo_guess
logo_gucci
logo-bettybarclay
celine
logo_kinto
t-charge
logo_jimmychoo
emporio-armani-logo_1
logo_rayban
laurence
logo_porsche
rudy-project-logo
saint laurent
logo_serengeti
logo_marcjacobs
logo_ralphlauren
odette

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.