logo-temp

Zonnebrillen

 

Elk jaar bieden we de laatste nieuwe collectie aan van de meest toonaangevende merken zoals Dior, Gucci, David Beckham Eyewear, Bloomdale, Bash, Ralph Lauren, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Porsche design, Odette Lunettes, Serengeti, Ray-ban, Chloé, Giorgio Armani, T-charge, Ana Hickmann, Guess, Roy Robson, Eyepetizer... Voor de sportievelingen is er de gespecialiseerde collectie van Rudy Project met brillen speciaal ontworpen voor onder andere fietsers, skiërs, joggers en golfers. Aan de allerkleinsten wordt natuurlijk ook gedacht met prachtige collecties van Ray-ban,... Alle zonnebrillen zijn ook op sterkte te verkrijgen!

 

Inspiratie vinden doe je hier.

 

Zie je iets leuks? We helpen je graag verder met persoonlijk advies!

Oogmeting en advies

Bij Optiek Hoydonckx kan u dagelijks en zonder afspraak terecht voor een vrijblijvende en gratis oogmeting door een ervaren opticien. Daarbij maken wij gebruik van de modernste technieken en volgen daarin steeds de nieuwste ontwikkelingen!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.