logo-temp

Historiek

 

Optiek Ann Hoydonckx opende in 1988 en is in meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde optiekzaak in Bocholt en omstreken. Om haar klanten optimaal te bedienen bezoekt Ann met regelmaat internationale beurzen om de laatste nieuwe trends van merken, glazen en accessoires aan te bieden.

Ook volgen we alle nieuwste technologische ontwikkelingen aangaande oogmetingen en glazen. Wij zijn o.a.gespecialiseerd in verbetering van nachtblindheid.   

 

Goed zien en gezond lenzen dragen: onze grootste prioriteit

Bij Optiek Hoydonckx kan u dagelijks en zonder afspraak terecht voor een vrijblijvende en gratis oogmeting door een ervaren opticien. Daarbij maken wij gebruik van de modernste technieken en volgen we steeds de nieuwste ontwikkelingen! U kan bij ons ook steeds terecht voor een gratis nazicht van uw bril.

Top merken, top brillen.

Wij bieden een ruim variërend aanbod waardoor u steeds uw gading kan vinden in zowel tijdloze, hippe, trendy als retro monturen.

gucci
tom ford logo
t-charge
ixt
dandy
eyepetizer-logo
rudy-project-logo
logo_marcjacobs
ditalogo
logo_jimmychoo
david
logo_rayban
logo_dior
ga
jfr
bottega
logo_serengeti
saint laurent
charlie
isabel
celine
logo_anahickmann
logo_kinto
fabricio-logo
odette
laurence
LOGO BLOOMDALE
logo_porsche

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.