logo-temp.png

Historiek

 

Optiek Ann Hoydonckx opende in 1988 en is in meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde optiekzaak in Bocholt en omstreken. Om haar klanten optimaal te bedienen bezoekt Ann met regelmaat internationale beurzen om de laatste nieuwe trends van merken, glazen en accessoires aan te bieden.

Ook volgen we alle nieuwste technologische ontwikkelingen aangaande oogmetingen en glazen. Wij zijn o.a.gespecialiseerd in verbetering van nachtblindheid.   

 

Goed zien en gezond lenzen dragen: onze grootste prioriteit

Bij Optiek Hoydonckx kan u dagelijks en zonder afspraak terecht voor een vrijblijvende en gratis oogmeting door een ervaren opticien. Daarbij maken wij gebruik van de modernste technieken en volgen we steeds de nieuwste ontwikkelingen! U kan bij ons ook steeds terecht voor een gratis nazicht van uw bril.

Top merken, top brillen.

Wij bieden een ruim variërend aanbod waardoor u steeds uw gading kan vinden in zowel tijdloze, hippe, trendy als retro monturen.

odette.png
logo_rayban.png
logo_dior.png
fabricio-logo.png
logo-bettybarclay.png
WEB2DBLOGO.png
saint laurent.jpg
rudy-project-logo.png
logo_beausoleil.png
BASH_LOGO.png
logo_marcjacobs.png
logo_chloe.png
logo_serengeti.jpg
logo_ralphlauren.png
eyepetizer-logo.png
logo_guess.png
t-charge.png
laurence.jpg
logo_kinto.png
emporio-armani-logo_1.png
logo_porsche.png
logo_jimmychoo.png
logo_anahickmann.png
LOGO BLOOMDALE.png
Ironic_Iconic-logo.png
logo_gucci.png

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.